zaterdag 30 april 2016

Time For Magnolia Challenge #122
                                          

Vandaag start er een nieuwe challenge bij Time For Magnolia met als thema:

                                             " Pretty in Pink"

Het afdrukje heb ik ingekleurd met sennelier,hiervoor heb ik een workshop gevolgd bij Nicole Dieltjes . Inkleuren met sennelier is best pittig maar erg leuk om te doen. Voor de kaart heb ik  vele stansjes gebruikt oa. de nieuwe bloemen stans van Marianne desgin. Deze bloem is ook goed te combineren met de andere bloemen.

 Doen jullie gezellig mee met deze challenge en neem een kijkje bij de andere dames ,ook zij hebben prachtige kaarten gemaakt.

Oproep voor gastdesigners!

Op dit moment hebben wij drie geweldige gastdesigners en hun termijn is nu ten einde. Wij willen graag voor de volgende Gastdesignerperiode nieuwe gastdesigners de kans geven om ongeveer drie maanden lang in de spotlight te staan op ons challengeblog. Lijkt het je een uitdaging om voor deze periode mee te werken aan onze challenges? Lees dan vooral de voorwaarden voor deelname hieronder en we hopen je dan te mogen verwelkomen als gastdesigner voor de periode 28 mei 2016 t/m 24 september 2016 (challenge 124 t/m 130) en dit is inclusief een zomerstop! Daarna kiezen wij via een nieuwe oproep de gastdesigners voor de volgende periode.

Voorwaarden om mee te doen aan Gastdesigner call (±3 maanden):
* Je moet uiteraard een passie hebben voor Magnolia en een eigen blog waar je je kaarten/creaties showt.
* Het is een pré als je ook een Facebook-account hebt waarop je je kaart kunt showen en in verschillende (Magnolia) Facebookgroepen
* Je gaat een verbintenis van ± drie maanden (7 challenges) aan als gastdesigner bij TFM.
* Je hebt de tijd om elke twee weken vanaf 28 mei t/m 24 september (challenge 116 t/m 122) een kaart/creatie te maken (voor onze reguliere challenges en na zomerstop elke week i.v.m. ook een kerstchallenge) op basis van een opgegeven thema.
* Je kan mooie scherpe foto's maken van je creatie.
* Als je mee wil doen aan onze Gastdesigner call, doe dan mee aan deze challenge #122 "Pretty in Pink" en voeg dan "GD" achter je naam wanneer je je kaart inlevert voor deze challenge via Inlinkz.
* Ons DT-team bezoekt dan ook je blog om te zien wat je nog meer maakt en op basis van de opgegeven gastdesigners kiezen wij een top 3 die voor deze periode gastdesigner mogen zijn.


Een heel fijn weekend, lieve groetjes Marga.

4 opmerkingen:

Crea Ankie zei

Toppertje Marga !!

Antoinette Voorn zei

Wat beeldig gemaakt Marga.

marian zei

Prachtige kaart heb je gemaakt , mooie kleur roze,
Groetjes van Marian.

Vlinder zei

Schitterende kaart geworden!! groetjes Petra