zaterdag 29 augustus 2015

Together for ever


Hoi allemaal, na twee  heerlijke weken vakantie zijn we weer terug in Nederland. Heerlijke dagen waren het, veel gezien,gelopen en gefietst. 

Voor me vriendin Chantal en haar man die gisteren hun trouwdag hadden heb ik dit kaartje voor gemaakt. De kaart had ik al eerder gemaakt met vele mooie stansjes en scrappapier.

Ik wens jullie een heel fijn weekend, neem een kijkje bij Time For Magnolia er is  een nieuwe wedstrijd gestart en een oproep voor gastdesigners.

Lieve groetjes Marga.


Oproep voor gastdesginers Time For Magnolia 

Op dit moment hebben wij drie geweldige gastdesigners en hun termijn is bijna ten einde. Wij willen graag voor de volgende Gastdesignerperiode 3 nieuwe gastdesigners de kans geven om ongeveer twee maanden lang in de spotlight te staan op ons challengeblog. Lijkt het je een uitdaging om voor deze periode mee te werken aan onze challenges? Lees dan vooral de voorwaarden voor deelname hieronder en we hopen je dan te mogen verwelkomen als gastdesigner voor de periode 26 september t/m 7 november 2015 (challenge 101 t/m 107)! Daarna kiezen wij via een nieuwe oproep de gastdesigners voor de volgende twee maanden.

Voorwaarden om mee te doen aan Gastdesigner call (±2 maanden):
* Je moet uiteraard een passie hebben voor Magnolia en een eigen blog waar je je kaarten/creaties showt.
* Je gaat een verbintenis van ± twee maanden (7 challenges) aan als gastdesigner bij TFM.
* Je hebt de tijd om elke twee weken vanaf 26 september t/m 7 november 2015 (challenge 101 t/m 107) een kaart/creatie te maken (voor onze reguliere en kerstchallenges) op basis van een opgegeven thema.
* Je kan mooie scherpe foto's maken van je creatie.
* Als je mee wil doen aan onze Gastdesigner call, doe dan mee aan deze challenge #97 "Gebruik snijmallen of ponsen" en voeg dan "GD" achter je naam wanneer je je kaart inlevert voor deze challenge via Inlinkz.
* Ons DT-team bezoekt dan ook je blog om te zien wat je nog meer maakt en op basis van de opgegeven gastdesigners kiezen wij een top 3 die voor deze periode gastdesigner mogen zijn.
* De winnende gastdesigners worden bekend gemaakt tijdens het bekendmaken van de winnaars van challenge #97 op 11 september 2015. 

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Schitterend!!!
Creatieve groetjes, Gaby

LottesCards zei

Wat een pracht van een kaart! Echt schitterend!! Super dat je zo'n fijne vakantie hebt gehad. Dan kan je er weer fris tegenaan. En kijken we weer uit naar je schitterende kaarten ;-) Lief Lotte

Marrie zei

Hallo Marga,

Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt en die hier onder vind ik ook super mooi!!
Ha ha ik ben er weer hoor!!

Lieve groetjes Marrie

Trijntje zei

Hoi Marga. Prachtig deze kaart. Hel mooi gemaakt met de kantjes en dit lieve plaatje. Fijn dat je een heerlijke vakantie hebt gehad. Groeten Trijntje

Corrie zei

Hallo Marga
Leuk te lezen dat je zo,n fijne vaantie hebt gehad, wat een prachtige kaart heb je voor Chantal,s trouwdag gemaakt, alles past weer zo mooi bij elkaar.
Lieve groetjes,Corrie

Unknown zei

wauw wat een super mooie kaart!!
groetjes.Gerrie

Wil zei

Je vriendin en haar man zullen wel heel blij zijn ,met deze gave kaart!!!!!

Groet WIL

Chantal zei

Ik ben zooooooooooooooo blij met deze schitterende kaart! Ik vind hem geweldig en superlief dat je aan ons gedacht hebt meis. Dikke kus, Chantal